6 Eylül 2009 Pazar

Türkiye 4-2 Estonya


Çok rahat geçeceğini düşündüğümüz maçı kendi kendimize yokuşa sürdük adeta. Zaten her turnuva elemesinde yaptığımız şey bu. Yumurta kapıya! dayanmadan istediklerimizi yapamıyoruz. Daha doğrusu ne istediğimizin farkına varamıyoruz. Yenilen her golden, kaybedilen her maçtan sonra titreyip kendimize geliyoruz. Yine puan hesaplarına başladık.

Talihsizce yenilen 2 gole karşılık, oyuna ağırlığımızı koyduğumuz vakit attığımız 4 golle galip geldik. Ne zaman işler kötü gitse biri ortaya çıktı, ki genelde Arda Turan oldu, durumu düzeltti. Gerilim fena olmadı aslında. Kötü giderken hala düzelebildiğimizi görmek sevindiriciydi. Zaten takımda Arda Turan varsa, umut da varur her zaman. Gün geçtikçe oyununun üstüne koyuyor. Tanıdığımdan beri gelişiyor hala. Nazar değmesin!

Her zaman olduğu gibi bugün de ermenilerden hayır gelmedi. Artıkİspanya veya Estonya'dan medet umarız. Ama önce Bosna-Hersek'i deplasmanda yenmemiz gerekiyo. Ki daha önce örneğini çok gördüğümüz için ben yürekten inanıyorum galip geleceğimize. Yeter ki planların dışında bir aksilik çıkmasın. 2010'a gidemezsek çok yazık olur bu takıma ve ülkeye..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails