16 Eylül 2009 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi 1.Hafta



Nihayet Şampiyonlar Ligi'ne kavuştuk. Her ne kadar grup maçları sıkıcı olsa da reklamların ve seremonideki marşın etkisi insanı bir havaya sokuyor. Güzel futbol başladı, iyi olan kazansın..

Juventus lige evinde oynadığı Bordeaux maçıyla başladı. Herkes Fransa şampiyonuna karşı rahat bir galibiyet beklerken, beklenen olmadı ve 1-1 sona erdi karşılaşma. Diego ve Del Piero'suz kazanmakta zorlanıyor Juve.

İnönü'deki maçta Manu ile Bjk karşı karşıya geldi. Manu hafta sonundaki City maçını düşünerek rölantide bir oyun sergiledi, kasmadan tek golle galip çıktı İstanbul'dan. Bjk ise bu kadar soğuk bir Manu'yu bir daha bulamaz. Mustafa Denizli 7.Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaşın grubundaki diğer maçta ise Wolfsburg, bir kaç gün önce göreve gelen Juan de Ramos'un takımı CSKA Moskova'yı 3-1mağlup etti. Goller Grafite'den.

Bayern, İsrail deplasmanında 2.yarıdaki bulduğu 3 golle galip geldi. A.Madrid istikrarlı kötü gidişini sürdürdü ve kendi evinde Apoel'le puanları paylaştı. Chelsea, Porto'yu Anelka'nın tek golüyle geçti.



Real Madrid, Zürih'i deplasmanda gole boğdu. Maç ezici üstünlükle bitmiş gibi görünse de 3-0dan sonra 3-2'ye gelen skor, Madrid'i 90.dakikaya kadar rahatsız etti. C.Ronaldo 2 golle başladı lige. Foto Zürih'te yaşayan arkadaşım Yoşi'den.

Milan, nihayet kendine geldi. Beklentileri tersine çıkardılar ve yaşlı ama "SuperPippo" Inzaghi'nin 2 golüyle Marsilya'yı deplasmanda mağlup ettiler. Yıllardır ne varsa yaşlılarda var felsefesiyle hareket eden Milan bunu bir kez daha doğruladı. Pato toy biraz daha.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails