9 Eylül 2009 Çarşamba

Motivation Completed!


Fatih Terim'den sıkça görmeye alışık olduğumuz maç öncesi motivasyon taktikleri hızla devam ediyor. Önemli karşılaşmalar öncesinde; Mourinho gibi rakip takımı aşağılamak yerine, hep saygı duyan hatta zaman zaman rakibi öven açıklamalar yapan Terim, her fırsatta da takımına duyduğu güveni dile getirir. WC 2006 elemeleri, Euro 2008 elemeleri ve Euro 2008 finallerinde sıkça gördüğümüz üzere böyle stres dolu, önemli maçları hep kazandık. Özellikle Euro 2008de geriden gelip kazandığımız maçlarda, Terim'in motive ettiği takımın hiçbir zaman oyundan düşmemesinin payı büyüktür.

Bugün de 2010 WC elemelerinde kritik bir maça çıkıyoruz. Mutlak galibiyet gerektiren maç öncesi Fatih Terim yine klasik basın toplantılarından birini daha yaptı ve takımı beklemeye aldı.

Bir Norveç, Ukrayna benzeri galibiyet için yine bekliyoruz. iddaa'da direk 2 oynandı ve içimiz rahat. Ders almayan ders veren İmparatorumuza güveniyoruz!


''Her riski alacağız. Santranın ardından, devre arasında hepsini alabiliriz. Çekincemiz yok. Kaybedersek, vakur bir şekilde arkadaşları tebrik ederiz. Onlara play-off'ta 'Kalbimiz sizinle' deriz.

Buralara, emeğimizle, terimizle, oyuncularımızın inanılmaz performanslarıyla tek yürek olarak geldik. Kolay değil. Kaybederken de her şeyimizi kullanır ve kaybederiz. Kazanırken de aynısını yaparız. Hepimizin en büyük cesareti buydu. Cesareti göstermek de zaten bizim işimiz olacak. Gerek oyuncularımın, gerek benim için hayatın sonu değil. Oyunculara da aynı şeyi söylüyoruz.''

Fatih Terim

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails