15 Ağustos 2009 Cumartesi

Galatasaray - Denizlispor | Maç Öncesi


sezon içinde en sevdiğim maçlardır Galatasaray-Denizlispor karşılaşmaları hem memleketimin Denizli olmasından hem de Denizlispor'un Galatasaray'a hediye ettiği şampiyonluklardan dolayı.

bugünkü maç aynı zamanda Sami Yen'deki sezonun açılış maçı. birkaç sene öncesine kadar çok fazla puan kaybı yaşamamıştık Sami Yen'de. geçen sene orada verdiğimiz puanlardan dolayı da şampiyonluktan erken koptuk. (antalya,kocaeli,eskişehir,kayseri) bu sene belki de Sami Yen'deki son senede puan kaybı yaşanmaz umarım.

maça geçecek olursak; geçen haftaki maçları ve form durumlarını göz önüne alacak olursak Galatasaray'ın rahat kazanmasını bekleyebiliriz. iddaa'da da üst seçeneği hatta 4-6 gol oynanabilir diye düşünüyorum. Galatasaray'ın hücum gücünü biliyoruz. geçen hafta Denizlispor-Fenerbahçe maçını da stattan izlemiş birisi olarak o savunmaya karşı daha etkili olabilir Galatasaray tabi Denizli aynı savunma dizilişiyle çıkarsa sahaya. geçen hafta adem çalık sağ bek murat hacıoğlu sol bek başlamıştı. önlerinde de bangoura ve roberts. 4 futbolcu, 4ü de savunmanın "s" sinden anlamıyor. bu diziliş hücu hattına nasıl yansıdı Denizlispor'un pres yapmayan Fenerbahçe'ye karşı? hiç bir varlık gösteremediler. Erhan Altın'ın geçen maçtaki gazından sonra bugün daha tedbirli çıkacağını tahmin ediyorum.

bu arada yönetim resmi siteden takımın sahaya parçalı formyla çıkacağını duyurmuş ve herkesi parçalı formayla stada davet etmiş. böyle şeylere gerek yok. Ali Sami Yen'de takım parçalıyla çıkmalıdır zaten.

Galatasaray - Denizlispor
9.45 Lig Tv

2 yorum:

halk dedi ki...

ilk yarı o tutuk başlangıç olmasaydı +7 gol seçeneği bile önümüze altın tabakta gelirdi.

sezonu esasen tobol maçıyla açmıştık.tabi lig ayrı,stadın doluluğuyla açılışı bugün yaptığını gösterdi ,kapalı alt ve numaralıda seyrek boşluklar vardı,o kadar olur ,

allah daha da arttırsın stadın nüfusunu, tıklım tıklım oturalım, iğne atalım yere düşmesin.amin.

horozmania dedi ki...

ben ligi kastetmiştim ama neyse...

Related Posts with Thumbnails