11 Ekim 2009 Pazar

Elveda 2010 ve Elveda Terim!


Belçika maçından önce Fatih Terim ;

"Ermenistan maçından sonra kararımı vereceğim"

Belçika maçından sonra Fatih Terim ;

"Ermenistan son maçım!"


Bosna maçından gelen skor, Terim'i kararını erken vermeye yöneltti. Sinyor Terim de başarısızlığını kabul ederek, istifa ettiğini açıkladı.

Futbol tanrıları bize bütün mucize haklarımızı geçen yaz Avrupa Şampiyonası'nda vermişti zaten. Şimdi 2006dan sonra 2010a da gidemiyoruz. Bizim hep göklere çıkardığımız, gelişti dediğimiz Türk futbolu 2000li yıllardaki 3. turnuvaya katılamıyor. Çok klişe olacak ama, artık herkes şapkasını önüne koysun düşünsün. Günlük başarılara odaklı sistemimiz acilen değişmeli. Fatih Terim bizden çok şeyler götürdü bu sefer. Bir türlü üstesinden gelemediği egoları, kaprisleri bir ülkeyi, bir jenerasyonu heba etti. Bu sene biraz dinlensin de seneye bir kulüp takımına geçsin artık. Zaten çok teklif geliyormuş!

2006da ben İtalya demiştim. Yine İtalya diyorum. Ya siz?

1 yorum:

Aykut Atalat dedi ki...

Fatih Terim Galatasaray ı bıraktığı zaman defteri kapattığını açıklamıştı geriye kalıyor ki Beşiktaş yada Fenerbahçe ancak Fenerbahçe ye zaten gitmez Beşiktaş a ise uyuşmaz yani Türkiye de yönetebileceği takım kalmadı artık Fatih Terim düşünüp 1 karar vericek ya Avrupa yada kariyerine son noktayı koyucak..

Related Posts with Thumbnails