7 Haziran 2010 Pazartesi

The Classic - Game 2 | LA Lakers 94 - 103 Boston Celtics



Seri şimdi final havasına girmeye başladı. Boston bu galibiyetle saha avantajını ele geçirdi. Maçta olağan dışı şeyler yaşandı. Boston uzunlarının ve Kobe'nin  henüz ilk periyottan itibaren faul problemine girmesi, Ray Allen'in rekoru ve Rondo'nun triple - double'ı.

İlk maçın aksine iki takım da sert savunmalarıyla maça başladı. Ama ilk periyodun sonlarına doğru Boston Ray Allen'ın şutlarıyla oyuna hakim olmaya başladı. Devre de bu şekilde devam etti. Ray Allen'ın ilk yarıda attığı 7 üçlük NBA tarihinde bir rekor oldu. Bu performans Boston pota altı etkinliğini de bir şekilde unutturdu.

2. yarıda Ray Allen durdu. Lakers biraz kendine geldi Gasol'un aktifliğiyle. Glen Davis ve Rondo da Boston'ı taşımaya devam etti. Kobe'nin gereksiz zorlamaları da maçı Boston'a getirdi. Maçın en kritik anı bana göre Boston koçu Doc Rivers'in bitime dakikalar kala saha içine girerek aldığı molaydı ki o anda Rondo topu kendi yarı sahasından çıkaramamıştı ve top Lakers'a geçecekti. Bu da bir koçun maça ne kadar konsantre olduğunun göstergesidir. Garnett de benim için hayal kırıklığı olmaya devam ediyor. Ben askerdeyken bu herif basket oynamayı unutmuş.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails