24 Temmuz 2009 Cuma

Galatasaray 2 - 0 Tobol FC


UEFA Avrupa Liginde bu gece 3.tura çıktık net bir skorla. Biraz zor oyun olsa da, belli bir futbol karakteri oturmamış, kendi liginde yarım sezonu bitirmiş Kazak ekibi karşısında anca bu kadar oynanabilirdi zaten. Takımımızı oynatmamaya çalışıp, kontratakla gol bulmaya çalıştı Tobol. Ama Tromsö şansını elde edemediler. Zira oyunun ilk dakikalarında yiyebileceğimiz bir gol, sonucu felakete çevirebilirdi.

Oyun geneline baktığımızda, oyuncuların hala form tutamamaları, oyun stratejilerinin oturmadığı görüldü. Sabri ve Yaser'in bu takımın oyuncusu olmadığını düşünüyorum hala ve inatla. Onların aksine bugün sahneye Serdar Eyilik çıktı. İlk maçında oldukça iyi göründü ve olumlu hareketleri vardı. Arda Turan'ın Mleda Boleslav maçına benzetmeyi çok isterdim ama kader izin vermedi. 57.dakikada çok feci bir şekilde sakatlandı. İlk maçındaki sakatlanışıyla gerçek bir Galatasaraylı olduğunu gösterdi. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Bu sene PAF takımdan A takıma çıkan tek oyuncuydu. Cenabetliğimiz sürüyor..

Sezon başındaki maçların nasıl kazanıldığının bir önemi yoktur zannımca. Aslolan takımın sisteminin oturuncaya kadar hiç kayıp vermemektir. Hele bu tür telafisi olmayan maçları kazanmak, takımın istikrarı ve geleceği açısından çok çok önemlidir. UEFA Avrupa Ligi 3.turunda İsrail'e gidiyoruz!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails