3 Mayıs 2009 Pazar

Barca'dan Uzay Futbolu


Tamamen dünya standartları üzerinde bir takım bu Barcelona. Böyle top oynayan, izleyene keyif veren, hep golü düşünen başka bir takım daha yok zaten bu gezegende. Maç hakkında ne yazsak az. Barca'yı öve öve bitiremeyiz bugün. Aslında kaçırdıkları goller için eleştirebiliriz bile. Çünkü çıtayı çok yükselttiler gözümüzde. Sonraki maçını 1-0 kazanırlarsa benden büyük tepki alırlar!

Madrid açısından bakarsak.. Son 18 maçında 17 galibiyet almış olarak çıktılar bugünkü maça. Gerçekten korkunç bir seri. Ama o 18 maçın hiçbiri Barca ile değildi ki.

Santiago Bernabeu'da 1-0 geriye düştükleri maçta tam 6 gol attılar Madrid'e. Bir o kadar da kaçırdılar. Geçen yüzyılın en iyi takımı Real Madrid'e, hem de kendi evinde. Hala maçın etkisindeyim. Ve bu etkinin hiç bitmesini istemiyorum!

Barcelona, futbol teknolojisinin en son noktası şu anda. Messi-Iniesta-Xavi üçlüsüne sahipler ve bunu en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Zamanın Madrid'i, Liverpool'u gibi aradan yıllar geçse bile yine adından söz ettirecek bir takım olacaklar bence. Benim dünya gözüyle gördüğüm en iyi takım. Umarım kadrodan fire vermezler de uzun yıllar götürürler şampiyonlukları.

Postun fotosuna Henry ya da Messi koymayı düşündüm maç esnasında ama Pique'nin gol attıktan sonra formasını 80bin Madrid'linin gözüne sokarcasına gösterip "işte biz buyuz lan! biz Barca'yız!" demesi çok hoşuma gitti.

Artık İspanya Ligi'ni tatil edebilirler. Daha da olsa başka maç izlemem zaten. Aklımda hep bu maç, hep bu futbol kalsın istiyorum. Şimdi Madridlilere siesta zamanı!

Skor tahminimde 2-0 demiştim bir aşağıdaki postta.Evet, utandım..

3 yorum:

dertasacimbom dedi ki...

tavşanı çizdik verdik eline real'in. Liverpol ve barça üstüne yok bu sene.

adozzi21 dedi ki...

şu chelsea deplasmanını da geçersek tamamdır..bu arada nasıl barça'lı olmuşum ben yaa..

Tam Doksan dedi ki...

Bende ona takıldım :)

Related Posts with Thumbnails