15 Şubat 2009 Pazar

Antalya Deplase



yola çıkarken hava çok kötüydü şehirde..maç iptal olabilir söylentilerini kulak arkası ettik ve çıktık yola..giderken yağmur ve hemen arkasından kar bastırdı..minibüsümüz buzlu yolda drift yaptı..iyi de puan aldı..biz kar altında Antalya'ya doğru ilerlerken orada havanın günlük güneşlik olduğu haberi geldi..kimse inanamasa da hemen herkes bütün coğrafya bilgisini konuşturarak olaya yorum getirdi..tabi anlayan yoktu hala olayı..Antalya'ya vardık hava hakkaten günlük güneşlikti..kamuflajları çekip indik migrosta..herşey güzel gidiyo derken günün ilk kötü haberini burda aldık..migrostaki biletix gişesi "vakko"nun içindeymiş..gittik bulduk 10-15 dakkada..Satış görevlisi ! bayanlar bilet basıyomuş orda..ama pek becerikli değiller galiba biletlerin yarısını alamadık..bizi staddaki biletix gişesine yönlendirdiler..3ümüz ayrıldı oraya gitti..kalanımız stada yöneldik..polis eşliğinde gitmediğimiz için münferit takılıyoruz 1 minibüs dolusu insan..yüzlerce Antalyalının içinden geçtik anca stada varabildik..stadın yeride mükemmelmiş bu arada..tribünlerini anlatmayacağım bile..o sıra şöför caz yaptı..bizi antalyalıların içinde indirip o otopark bulcakmış bi tane..derdimizi anlatabildikten sonra deplasman tribünü kapısına kadar bıraktırdık kendimizi..diğer biletler de gelince girdik içeri..memleketimizde görmeye alışık olduğumuz çekirdekçi taraftar profilinden bolca vardı bizim tribünde..neyse dedik..uA Akdeniz UNİ'nin kareografisi vardı maç öncesi..daha tam göremedim ama güzel oldu dediler orda..sonra sahada oynanan futbol vardı 90dakka..daha tam izleyemedim ama berbattı dediler..Skibbe'den adam olmaz dediler..Sabri'ye dedikleri için ayrı bir post gerekir heralde..maç bitti..atkılar takas oldu..anca 45 dakikada şehrin dışına çıkabildik..Burdur taraflarında tipiye yakalandık..Hayatımda hiç o kadar kar üstünde seyahat etmemiştim..Minibüste gerilim hat safhaya yükseldi..herkesin kafası ön cama yöneldi..şöför tüm yolcuların minibüsün arkasına oturmasını söyledi..durum vahimdi biraz..arkaya ağırlığı yaptık, Allah'a emanet geldik buralara..mağlup döndük, moralleri bozduk ama elimizden geleni yaptık biz..ama biraz da o ARMAyı taşıyanlar üzülsün ..Bordo maçında affettirsinler kendilerini..bir günümüz böyle acayip geçti..olsun varsın..bida olsa bida giderriz..

hem Hopdedik Ayhan 22Ocak2007'de demiş ki;

Ekmeğinden, evinden daha fazla zamanını ultrAslan’a ayırıyorsa, Galatasaray sevdası için bunca çileye katlanıyorsa, isyan bile etse yolları aşıyorsa, sabırla bekleyip her şeye rağmen yine de "Cim Bom Bom" diyorsa bunun adı aşktır.

Sevgililer, eşler, anneler, babalar gücenmesin... Bu başka bir tutku... İçlerine girince çok daha iyi anladım ki ultrAslan araştırılması gereken bir olgu. Mutlaka uzmanlar tarafından incelenmeli... İçten içe atan bu kalbin desibeli mutlaka ölçülmeli... Çünkü bu sevginin karşılığı ve dünyada bir benzeri kesinlikle yok...



ha bide..o staddan 2 tane koltuk aldık geldik iyi oldu..


7 yorum:

Adsız dedi ki...

deplasman anıları hep güzeldir..bide üstüne güzel yorum olunca daha güzel olmuş ado..eline sağlık..

Adsız dedi ki...

Giderken zorlu, dönerken yorgun bir günü SADECE GALATASARAY ( Sevgimiz, Sevgilimiz ) için harcadınız.. Emeklerinizden kopup, bedeninize düşen yorgunluk için.. Teşekkür ederim gidenlere ..
Maç hikayesi için teşekkürler ..

Adsız dedi ki...

Herşeye rağmen güzeldi çünkü en azından beraber zaman geçirdik antalyalarda o bile yeter..

adozzi21 dedi ki...

teşekkürler..

siz sağolun..

Mucoid dedi ki...

Elinizden geleni yaptınız..Bence de biraz da o armayı taşıyanlar düşünsün..

Sağ salim geldiniz çok şükür..Bir dahakine bende gelirim inş..

dertasacimbom dedi ki...

Ado görevimiz tehlike edasıyla yazmışsın bi de fonda kv-cendere çalsa tam olucak:) Yolculuk güzeldi bi de yenseydik dönüş güzel olucaktı ama neyse...

adozzi21 dedi ki...

@ Mucoid

sağolasın..inşallah..

@ dertasacimbom

gayetde tehlikeliydi abi yalan mı :D

Related Posts with Thumbnails