10 Şubat 2009 Salı

Bücürsün Emre!



90lı yılların sonunda "küçük Hagi","süper bücür" sıfatlarıyla başlayan futbol yaşantısı 2000 yılında adeta tavan yaptı..Galatasaray, UEFA kupasında yükselirken emreninde piyasası artıyordu..Geleceğin büyük yıldızlarından! biri olarak gösteriliyordu.Allah'ın işine bakın ki (!) o sene UEFA finalinde oynayamadı..bir sene sonra Galatasaray'dan ayrılıp yurtdışına gitti..

takvimler 2008i gösterirken emre fenere gitti..kendisi profesyoneldi sonuçta..neyse ki küçükkende fenerliymiş..herkes ondan 10 sene önceki performansı bekledi..zaten o "küçük Hagi"nin üstüne bir tuğla bile koymamıştı..Avrupa'da doğru düzgün top oynamamıştı 7 senede..ama sakat olmadığı sürece hep milli takımda yer buldu kendine..çoğu zaman kaptan olarak çıktı sahaya..tribünlere el-kol yaptı bi güzel..bişey olmadı..çünkü o Türk futbolunun prensiydi..zaten hep bu sıfatların arkasına saklandı, hep başka yollardan gündemde kalmayı başardı..



Karakteri çok tartışıldı..halbuki var mı yok mu belli değildi..her zaman "olay adam" oldu..ama hiç adam olamadı..dün de bu olaylara bir yenisini ekledi..VATAN gazetesi olaya yer verdi..

hiç büyüyemedin emre..hala bücürsün..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails