22 Eylül 2011 Perşembe

Karabükspor 1 - 1 Galatasaray | 3. Hafta

Deplasman fobimiz, kayıplarımız devam ediyor. 10 kişi kalsak da, hakem kötü olsa da, tam kadro olsak da, eksik olsak da bir şekilde puan kaybetmeyi başarıyoruz. Dış sahada oyun içindeki gelişmelere reaksiyon gösteremiyoruz.

Çok şey beklediğimiz, üzerine yükler yüklediğimiz Muslera; İBB maçından sonra yine bir hatayla daha çıktı bugün karşımıza. Yerine giren Ufuk ise kaldığı yerden devam ediyor. Durum 1-1 ya da 0-0 iken zaman geçirme çabalarını onun kötü bir şakası olarak kabul ediyorum. Ortalama bir takıma karşı bile zaman geçireceksek işimiz var.

Takımın daha yeni olması, 10 kişi kaldıktan sonra birlik olmayı, oyunda üstünlük kurmayı fazlasıyla engelledi. Onun için topu her alan, sağına soluna bakmadan dikine kaleye doğru koştu. Bu yüzden de C.Kazım'ın LigTV muhabirlerinden birinin iltifatlara maruz kalması gayet normal yani. Panik yapmayalım 'zamanla' bunlar da geçecektir. Geçen sene bu kadar şanssız ve kötü olduğumuz her maçı kaybettik. Bu kez 1 puan iyidir.

Baros'un oyuna yedek başlayıp, Elmander'in 80 dakika canla başla oynaması ve Baros'un girer girmez penaltı yaptırması tam bir ironi. Ayrıca penaltıyı kullanan Melo'nun gol sevinci klişeleşecek. Takımda oturması gereken daha çok şey var. Terim'in maç sonunda dediği gibi; sezon öncesi gösterilen yüksek performansın lige yansıtılamaması bir hayal kırıklığı yarattı şimdilik. Lige motivasyonun sağlanması ile takım yavaş yavaş düzlüğe çıkacaktır.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails