18 Eylül 2011 Pazar

Galatasaray 3 - 1 Samsunspor | 2. Hafta


Hayal kırıklığı yaratan geçen haftanın ardından; Galatasaray bu hafta taraftarlarıyla buluştu. Galatasaray geçen hafta belli dakikalarda olumlu sinyaller vermişti aslında. Fakat maçın geneline baktığımızda İBB karşısında kesinlikle galibiyeti haketmemişti.Samsunspor ise Gençlerbirliği karşısındaki ilk yarıda oynadığı oyunla ligin flaş takımı aday olacağını gösterdi.

Bugün Galatasaray taraftarının verdiği gazla maça tempolu başladı. Samsunspor ise 5 sene öncesinden kalma bir görüntüyle yani hiç hücuma düşünmeden çıkmıştı sahaya. Kilidi 18. dakikada Felipe Melo'nun 35 metreden enfes golü açtı. Kaleci Ahmet Şahin'in golde yapacak pek birşeyi yoktu. Bu dakikaya kadar dikkat çeken şey, sağda Sabri'nin, solda da Hakan Balta'nın hücuma katkısı oldu. Organizasyonlardan pek verim alınamasa da bu iyi bir işaret. Riera'nın takıma henüz uyum sağlayamamış olması Hakat Balta ile olan pas alışverişlerini de etkiledi.

Golden sonra Galatasaray tempoyu düşürdü ve topu orta sahada gezdirmeye başladı. Samsunspor'un oyun anlayışı maçta pozisyon olmasını engelledi.

2. yarıda ise bambaşka bir Samsunspor vardı. Ortasahada daha kalabalık, hücumda çoğalabilen....Geçen hafta gol geliyorum diye bağırmıştı ya bu hafta da aynısı oldu. Günün başarısız ismi Sarp beraberlik golünü getirdi. Daha sonra arka arkaya yapılan Elmander-Eboue, Baros-Sercan ve Kazım-Engin değişiklikleri ile takım basbas bağırdığımız 4-4-2 sistemine döndü ve goller gelmeye başladı.

Bugün takımın artıları; Felipe Melo, Johan Elmander ve 4-4-2
Eksileri ise ; Baroş, Kazım oldu.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails