30 Kasım 2010 Salı

Barcelona 5-0 Real Madrid (+18)

Bir El Clasico'yu daha geride bıraktık. Barca galibiyeti hakikaten klasikleşmeye başladı. Ama skorlar böylesine tecavüz edercesine olunca insanda alınan haz eksilmiyor hiç. Yine muhteşem bir Barca oyunu, çaresiz Madrid ve olê sesleri eşliğinde bir maç izledik. Madrid ekibinin 2 senedir 300 Milyon Euroyu bulan transfer harcamaları hala Barca'ya gol atmak için yeterli değilmiş. Sadece 2.yarı "1" şut çektirtti o kadar. Barca ise altyapı kökenli 9 oyuncusuyla "mes que un club" farkını belli etti.

Messi vs. C.Ronaldo tartışmaları hala sürmez heralde. Kimsenin aklında şüphe kalmamıştır. İnsanlık dışı pasları, PES'te bile yapılamayan hareketleri bugün herkese parmak ısırttı. Barca'nın 5 gol attığı bir maçta onun gol atamaması ise ilginç.

Mourinho'nun ayaklarının yere basması, artık Barca'nın kendisinden büyük olduğunu öğrenmesi güzel oldu. CampNou'ya son gelişinde yaptığı antipatik hareketler hala unutulmadı. Maç sonundaki basın toplantısında Mourinho ve Guardiola'nın açıklamaları ikisi arasındaki farkı açıkça ortaya koydu.
Ayrıca Sergio Ramos tam bir Fatih Akyel!

Uzay futbolu kaldığı yerden devam ediyor. Önceki uzay gezileri burada..

1 yorum:

R-J dedi ki...

Hello,
FC Barcelona played a wonderful match, Incredible passing game
Regards,
http://transfersaqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport transfers)

Related Posts with Thumbnails