22 Kasım 2010 Pazartesi

Kayserispor 0-0 Galatasaray

Hafta içinde Misimovic'in kadro dışı kalmasının etkisi var mı bilmem ama bu sefer takım biraz daha istekliydi. Eğer o yüzdense takıma yazıkar olsun. İlla birilerinin gözdağı vermesini mi bekleyeceklerdi? İlk devrenin sonlarına doğru Ayhan ve Hakan'ın birbiriyle kavga etmesi bile güzeldi.

Topu bir türlü kaleye sokamama sorunumuz devam ediyor. Hagi geldiğinden beri Lig'de yaptığımız 5 maçta sadece 2 gol attık. Bugün Elano'nun kalenin dibinden kaçırdığı pozisyon evlere şenlik. Pino ve Barış'ın da kaçırdığı pozisyonlar var %100'lük. Kayseri gibi zor bir deplasmanda bu tür fırsatları yakalayıp gole çeviremezsen kazanamazsın. Zaten takımda hücum sistemi denen birşey yok. Önü boş olan oyuncuda illa ki bir kaleye uzaktan şut çekme hevesi var.

Bir haftayı daha sıkıntılarla kapattık. Artık devreyi en az puan kaybıyla kapatmamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Beşiktaş'ı SamiYen'de yenmek takıma bir ivme kazandırabilir. 3 puandan çok daha fazlası çıkar bu derbiden. Arda'nın oynayıp oynamaması da önemli bir etken. Beşiktaş'ta Quaresma bir kez daha sakatlandı ve derbide yok.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazıda da bahsedildiği gibi, Misimovic'in kadro dışı kalmasının takımı bir hayli etkilediğini düşünüyorum. Ayhan ile Hakan'ın itişmesi de, aslında takımdaki hırsın göstergesi.

Şampiyonluk gelir mi, yeni stat, devre arası çalışmaları vs var ama, zor. Ciddi bir seri yakalanmalı. Arda ile Baros da bir an önce dönmeli tabi.

Zaman gösterecek bakalım..

http://jaimelesport.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails