7 Şubat 2010 Pazar

Kayserispor 0-0 Galatasaray

Arda'nın forvet başladığı, Gio ve Keita'nın kanatlarda oynadığı bir sistemde aslında çok iyi oynadık. Bu taktikle anca bu kadar olurdu zaten. Caner-Gio ve Keita-Uğur uyumsuzlukları akıl alır gibi değildi. Mehmet Topal top oynamayı unutmuş sanırım. Arda da kısa boyuna rağmen elinden geleni yaptı yine de Kayseri defansı arasında.

Takıma nazar mı değmiş nolmuş anlamadım. Caner ve Uğur açtığı ortalar Kadir Has tribünlerine gitti hep. Topal ve Sarp'ın işlevsizliği takımı hücum yönünden mahvetti. Gio ise ne yazık ki rezalet bir oyun oynadı. Kendine güvenini kaybetmiş gibiydi sonlara doğru. Hocanın oyundan çıkarmama sebebi ilk kötü oynadığı maçta oyundan çıkarıp moralini bozmak istememiş olmasıdır. Avrupa maçlarında özellikle o adamın iyi oyununa muhtacız. Emre Çolak girdikten sonraki kalan 8dakikada yapabileceğinin en iyisini yaptı. Dikine gitti hep hatta maçın en etkili gol pozisyonunu da yakaladı. Ama öyle durumlarda biraz da şansın yanında olması gerekiyor. Olmayınca da olmuyor. Forvetsiz bir şekilde net 5 pozisyon yakaladık sayabildiğim. Onları da değerlendiremeyince beraberliğe razı oluyoruz.

Bunu yazacağım aklıma gelmezdi hiç ama, bu takıma Sabri ve Hakan Balta lazım bir an önce. Caner'in sol açık, Keita'nın forvet ve Arda'nın oyun kurucu mevkisinde oynaması takımı bir düzene sokacaktır tahminim. Madrid deplasmanından önce son bir maçımız kaldı Antalya ile. O da önemli bir sınav. Hayırlısı bakalım.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails