2 Şubat 2010 Salı

Denizlispor 1-2 Galatasaray # Arda Turan

Maç yorgunluğundan yazı bugüne sarktı anca. Pazar günü Denizli'de müthiş bir havada ve müthiş bir zeminde oynandı maç. Türkiye'nin en iyi zemini sanırım Denizli'de. Maçın bilet fiyatları ise; kale arkası:10, maraton:20 ve kapalı tribün 100 tl olarak belirlenmişti. Misafir takıma ise kapalı tribünde yer ayrılmıştı.

Bizim için maç, Galatasaray cumartesi Denizli'ye geldiği zaman başlamıştı. Denizli'den yaklaşık 50 km uzaklıktaki havaalanına iniş yapacaktı takım. Biz çiçekleri, pankartları, otobüsü ayarlayıp doluşup gittik havaalanına. Oyuncuların hepsine tek tek ilgi gösterildi. Yabancı transferler biraz daha öne çıksa da, Arda'ya hem doğum günü olması sebebiyle hem de pankart yapmamız sebebiyle ilgi hat safhadaydı. Arda gelirken ona; Arda şu pankartın önünde bir foto çektirelim dedim. O da dedi ki bana; yabancı transferler geldi, onlara ilgi gösterin. Adeta dumur olmuştum. Kaptan o kadar mütevazi davrandı ki bir kez daha hayran olmuştuk. Hepimize eyvallah deyip otobüsüne girdi ve bizim için cumartesi bitmişti.


Maça tüm Ege bölgesinden ilgi büyüktü. Ayrıca İstanbul, Antalya ve Bursa'dan da gelenler vardı. Şehir dışından yaklaşık 7 otobüs gelmişti. Bilet fiyatlarının 100 tl olması ise bu gelen 7otobüs insanı düşündürüyordu. Stadın önüne gelince kapıların birden! açılması, bilet soranlara yaptığımız anlamsız bakışlar sonrası kendimizi tribünde bulduk.


Evlenme teklifi yapmak isteyen bir abimizin yaptırdığı 10 x 2.5 metrelik dev pankart maç boyunca ara ara ellerin üstünde dolandı durdu. Begüm abla umarım görmüşsündür bu pankartı.Umarım başarılı olmuştur.

Maçla ilgili söyleyeceğim tek şey Leo Franco hakkındadır. İnanılmaz kötü gidiyor Leo. Yeni transferler bile hiç sırıtmazken, o sene başından beri ahımızı almaya devam ediyor.

Bu takıma kim gelirse gelsin, takımın yıldızı Arda Turan olacaktır hep. Harikaydı bu haftasonu!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails