10 Ocak 2010 Pazar

Juventus 0-3 A.C Milan # Ferrara ve Melo


Finallerim sebebiyle uzun bir süredir yoktum. Milan galibiyeti postuyla geri dönmeyi istemiştim ama olmadı. Zaten Trezeguet, Iaquinta, Giovinco ve Camoranesi gibi önemli eksikleri varken bir Juve galibiyeti beklemek hayalcilik olurdu.

Milano ekibinde de Pato, Seedorf, Zambrotta ve Oddo eksikti. Ama Juve'ye nazaran eksikleri gayet iyi kapatmışlardı. Buna rağmen Milan, Juve'ye karşı büyük bir üstünlük sağlamadı maçta. Savunmayı önde tutup Juventus ataklarını daha başlamadan bitirdiler. Kullandıkları her üç kornerden birinde golü buldular. İnanılmaz rahat bir şekilde 3 puanla ayrıldılar Torino'dan.


Juventus cephesinde ise, Parma galibiyetinden sonra biraz daha rahatlamış bir takım vardı. Ama eksikler can sıkıcıydı. Maç boyunca bir tane bile atak geliştiremediler. Sekiz tane korner kazandılar ama onları da değerlendiremediler. Savunmada yapılan hatalar ise mağlubiyeti getirdi direk.

Allahın "bidonu" Melo için birşeyler söylemek lazım. 25 M €'ya sezon başında alınan bu adam kesinlikle Brezilyalı olamaz. Daha ayakta durmaya mecali yok, attığı paslar evlere şenlik, yaptığı basit hatalar ise tam komedi. Ziyan bir transfer. Ferrara'nın ise biraz daha zamana ihtiyacı var. Ama Drughi ve Viking'lerin beklemeye tahammülü kalmadı.

Benim finallerim ise son hızıyla devam ediyor. Orduspor maçı araya kaynadı. İrfan Başaran ve Caner Erkin hakkında birkaç söyleyeceğim var. Hele şu finallerim bir bitsin. Selametle..

1 yorum:

Humerus dedi ki...

O eski halinden eser yok şimdi...

Related Posts with Thumbnails