1 Kasım 2009 Pazar

Juventus 2-3 Napoli


Hafta içinde Sampdoria'yı 5-1 ile geçip Napoli'ye evinde 2-0 dan 2-3 ile maç vermek nasıl bir çelişkidir? Napoli sezonun flaş takımı olacak demiştim ama böylesine de bir comeback beklemiyordum. Ferrara ateşle oynuyor. Giovinco'nun iyi oynayıp bir de gol attığı maçı kazanmak iyi olacaktı. Resimde De Sanctis karşı karşıya pozisyonda ters köşeye yatıyor. Amauri 93.dakikada kırmızı kart gördü bir de. Iaquinta ve Del Piero da yok zaten tam tuz biber oldu. Mourinho ve Leonardo keyiften dört köşedir.

JUVENTUS-NAPOLI:

Goals: Trezeguet (34th), Giovinco (53rd), Hamsik (58th), Datolo (64th), Hamsik (81st),

JUVENTUS: Buffon; Grygera, Fabio Cannavaro, Chiellini, Grosso; Poulsen (Amauri 76th), Felipe Melo; Camoranesi (Tiago 31st), Diego, Giovinco (De Ceglie 85th); Trezeguet. Reserves: Manninger, Legrottaglie, Molinaro, De Ceglie, Tiago, Amauri, Immobile. Coach: Ferrara.

NAPOLI: De Sanctis; Campagnaro (Datolo 57th), Paolo Cannavaro, Contini; Maggio, Montervino, Aronica; Hamsik, Lavezzi (Pazienza 86th); Denis (Quagliarella 68th). Reserves: Iezzo, Rinaudo, Grava, Pazienza, Datolo, Pià, Quagliarella. Coach: Mazzarri.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails