2 Ekim 2010 Cumartesi

Karabükspor 2-1 Galatasaray

  • Baros'suz çıkılan maçlardan bir mağlubiyet daha aldık. Geçen sene bu durumu açık açık yaşayıp, şampiyonluğu, UEFA'yı ve Türkiye Kupası'nı kaybetsek de koca Galatasaray'da hala 2 tane forvet var ve 2si de sakat!
  • Brezilya milli takımında oynayan bi topçumuz var; adam triplerde ve şu anda nerde olduğu belli değil.
  • Kim ne derse desin bu ülkenin en iyi stoperi kadro dışında. TD'e sorunca da şahsi bir problemim yok der.
  • Dünyaca ünlü, Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonu, Total Futbol ustası bir teknik direktörümüz var; milli maçlarda oyuncu sakatlanınca isyan eder, ona buna gider yapar. Bizim Servet'i de milli maçlar öncesi dinlensin diye kadroya almaz, kendisiyle çelişir.
  • Barış Özbek diye bişey var. Ona geldiğinden beri akıl sır erdiremedim, ne yaptığını anlayamadım. Bir insan bu kadar futbol katili, Galatasaray düşmanı olabilir.
  • Pino diye de bişey var. Sihirbaz diye aldık, palyaço çıktı. Fiyatı Keita'nın 10da 1i ama oyunu oranlanacak gibi değil.
İ.B.B maçından sonra bir takım 5 günde bu kadar nasıl değişir anlam veremedim. Rijkaard, oyuncularımın aklı başka yerdeydi derken ne demek istiyor biri bana anlatsın. Oyuncuların motivasyonunu, konsantrasyonunu sağlamak kimin görevi onu da Rijkaard'a anlatsın biri. Bir milli maç arası daha iyi gelir takıma. Misimovic, Arda, Kewell, Baros 4lüsü artık birlikte oynamalı ve Elano'nun durumu da netlik kazanmalı artık. 7 haftada toplanan 12 puan, açıklanabilir cinsten değil.

2 yorum:

Ozan dedi ki...

arda baros hazırda rijkaard oynatmıyor dimi hocam suç galatasaray yönetiminde servetin götünün kalkmasına izin veriyor

adozzi21 dedi ki...

bu yazdıklarımdan bunu nasıl çıkardınız anlamadım?

Milli maç arasından sonra Arda-Baros-Kewell ve Misimoviç birlikte oynamalı yazdım ben.

Yıllardır kalkmayan o göt neden şimdi kalkmaya başladı düşünülmeli..

Related Posts with Thumbnails