17 Ekim 2010 Pazar

Galatasaray 2-4 Ankaragücü

zorlamanın hiç gereği yok rijkaard efendi. her maç aynı şeyleri yazmaktan sıkıldık artık. daha fazla nefret ettirmemek için kendinden, lütfen!

15 yorum:

Selocan dedi ki...

Ben anlayamıyorum abi sizi. Başkası gelse herşey güllük gülistanlık mı olacak ? Kimi getireceksin sen bu takımın başına da bizi tepeye çıkartabilecek ? Şu takımın şu halde olmasındaki en son suçlu Rijkaard'dır.

Ama bir yerde haklısın. Adam bize fazla, gitsin. Adam gibi yönetim, futbolu bilen topçuların olduğu bir kulübe gitsin. Galatasaray'a da dünyanın en iyi teknik direktörü Fatih Terim gelsin. Bir biz anlıyoruz ya futboldan herifi milli takım ve Galatasaray'dan başka düşünen olmuyor.

horozmania dedi ki...

yapma gözünü seveyim abi.

tabi ki tek suçlu değil. ama bu takımda bir değişikliğin olması şart. kaçımız heyecanlandı sene başında bu takım için. inanır mısın benim içimde hiç bir heyecan yoktu ilk defa.

takımda ters giden birşeyler var. sen bunu düzeltmek için hiçbirşey yapmıyorsun. bir taktik sevdası almış başını gidiyor. tamam taktik oturmuş olsun uygulamaya devam edersin. ama yok işte sonuç sıfır. sanki sözleşmesinde şu taktikle oynarım, bunun dışında maça çıkmam diye bir madde var. elinde yok işte xavi, iniesta. eli belinde gezen mustafa sarp var. sen de buna göre kur takımını.

allah aşkına geçen seneden beri kaç kez 2 forvet yan yana oynadı (değişiklikler dahil). benim aklıma gelen 1 ya da 2 maç. maç içinde bile taktik değiştiremiyor yani. tek değişiklik kanat oynucularının yerleri. sen bunları yapamıyorsan maç içinde bu hocanın dışardaki kahve izleyecisinden farkı yoktur benim gözümde.

Ozan dedi ki...

klasik hakan şükür zihniyeti yabancı düşmanlığı vs. maç satan yavşaklara laf yok rijkaarda laf var hakan şükür gelsin sıçsın batırsında bitsin şu hakan şükür sevdamız

horozmania dedi ki...

bu yorumdan bunu çıkardıysan birşey diyemeyeceğim ozan sana. hakan şükür'ün adını bir kez olsun anmadım. istemem de. yabancı düşmanlığı diye de birşey yok. keşke gerets gelse tekrar takımın başına. 3'lü forveti, çarpraz koşuları özledim ben sadece.

demek istediğim rijkaard'ın bu takımın seviyesine inememesi,takımla uyuşamaması.

Selocan dedi ki...

Katılıyorum sana. Takımda değişim şart. Önce Adnanlar'dan başlayalım, sonra Servet piçini gönderelim. Değişim şart, ancak bu değişimdeki en son parça Rijkaard olmalı. Yönetim toplanacakmış da bir eylem planı düşüneceklermiş. Oradaki kodamanların 1 tanesi suçu kendisinde bulacak mı acaba ? Yok stadı ben yaptım, yok araziyi ben aldım, bütün projeler gerçekleşene kadar kral benim tepede duracam kendi şovumu her programa çıkıp anlatacam derdinde olan bir zihniyet ve Adnan Sezgin denen herif yarın ki eylem planı toplantısında şapkaları başlarının önüne koyacaklar mı ?

Onlar gitmeden Rijkaard giderse bu takımın adını ağzıma almam.

Ozan dedi ki...

napıyım hocam hakan şükürü hep severdim sayardım ama bıraktığı zihniyet birer birer hocaları yiyor lincolnu yedirdiler yetmedi skibbeyi yedirdiler yetmedi rijkaardı da yiyecekler suç hocalarda değil satılık ruhsuz futbolcularda

horozmania dedi ki...

adnanlar konusu apayrı birşey ki gideceklerini de sanmıyorum.

ama rijkaard'ın da birşeyleri düşünmesi lazım artık "neden olmuyor?" diye.

Ozan dedi ki...

benim kızgınlığım sana değil ama gerçekten şu adamın istediği kadroyu kurucak bütçe varken neden 3-5 baktık sarp serdar gibi işeyaramazları topladık takıma

Ozan dedi ki...

hocam ama sizde böyle yaptıkça 14 sene bekleyenler aptalmı diyorum ve ekliyorum kötü oynayalım azıcık sabır beklesek olmuyor mu 14 sene şampiyon olmadık 2 sene 5 sene daha olmasak bir düzenimiz olsa rijkard gidince bile devam eden olmazmı neden bu gün kurtarma sevdası

horozmania dedi ki...

haklısın ozan sen de. maalesef o zihniyet bir türlü yıkılmadı.

ama bu rijkaard'ın başarısız olduğu gerçeğini değiştirmez. belki çok şey istiyorum ama o kazmalarla da birşey yapabilmeli, mesela sarp'ı oynatmayarak, obunların yerine musa çağıran gibi gençleri oynatarak. açıkçası ben mustafa sarp'la maçı kaybetmektense musa çağıran, emre çolak'la kaybetmeyi tercih ederim. sıkıldım artık bu adamı eli belinde orta sahanın göbeğinde izlemekten. tek olumlu hareketi duran toplarda arka direkte topla buluşması. o da 10 maçta bir oluyor zaten.

konuyu dağıttım yine sinirden.

horozmania dedi ki...

hoca da bir ışık olsa razıyım beklemeye ama takımın en büyük düzeni düzensizlik şu anda bence. maç oynanırken kızıyoruz ya ayhan'a falan çok pas hatası yapıyor, hep geriye dönüyor diye. top ayhan'a geldiğinde diğer futbolculara bakmanı rica ediyorum kaç tanesi hareketli pas istiyor. merak ediyorum bu takım sezon başı kampında ya da hafta içindeki antremanlarda neler çalışıyor. kondüsyon desen bitik. 60'dan sonra maçı bitiriyor takım.

kısacası rijkaard'ın bu takıma verecek fazla birşeyi kalmadı artık bence.

dertasacimbom dedi ki...

Gidecek biri varsa o Rijkaard değil. Malzeme bu malesef çokta şaşırmamak lazım.

horozmania dedi ki...

abi anadolu kulüplerinin malzemeleri de ortada sonuçta. ankaragücü gibi bir takım elini kolunu sallaya sallaya 4 tane atıyor sami yen'de. maç sonu açıklamaları da " milli maç arasında iyi etüt ettik" oluyor. bu takım ne çalışıyor Allah aşkına. her maç aynı eziyet. tamam gitmesi gereken çok adam var ama bu adam ne yapmış bugüne kadar.

sonvagon.blogspot.com dedi ki...

Hemen kadro dışı kalmalılar: Servet Çetin - Mustafa Sarp - Barış Özbek - Ayhan Akman - Ali Turan - Gökhan Zan. Rijkaard'la kesinlikle devam.

Ozan dedi ki...

evet sorun rijkaardmış bu takım çatır çatır oynuyor yahu

Related Posts with Thumbnails