19 Eylül 2010 Pazar

Bucaspor 0-1 Galatasaray # Deplase

Maç günü ayarlanan deplasman aracı ve biletsiz çıkılan yoldan galibiyetle dönmek ayrı bir zevk. Deplasman adına yaşanabilecek her şeyi yaşadık diyebiliriz. Yol muhabbetinden tribününe kadar güzel bir gün oldu. Dertasacimbom çok üzülecek gelmediğine :)

Yırtık biletleri yapıştırarak girdik maraton tribününe. Deplasman koreografisine de dahil olduk. Senelerdir takıma aç olan İzmirliler doldurmuş stadı tıklım tıklım. Gelen aileler, "çiğdem", ve stad düzeni sağlam tribüne imkan vermese de kale arkası ile karşılıklı yapılan tezahüratlar iyiydi. Ayrıca Buca tribünlerine de değinmeden geçmek olmaz. Kendi stadlarına ve düzgün zemine geçtikleri takdirde artık Buca da zor deplasmanlar arasına yazılır. Hem futbol hem tribün açısından.

Atatürk stadının kötü zemine futbol oynamaya izin vermese de maçı daha çok isteyen taraf bizdik. Misimovic'in hala takımda kendine rol bulamaması kötü durum. Orta sahadan top çıkartmaya gelen adamdan gol pası atıp oyun kurması çok zor. Pino ise kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. Aydın Yılmaz'dan hızı hariç ekstra bir yönünü göremedim hala. Ayhan ise bu sezonun en çok küfür yiyen ve en çok canla başla oynayan adamı şüphesiz. Her zaman artı birşeyler yapmak istiyor takım adına. Yapmak istiyor en azından. Dün golden önce yaptığı 'riskli hareketler'den sonra vur ulan artık be! dedim. Vurdu ve gol oldu. En son Sivas'a atmıştı sanırım sol ayağıyla. Özgüveni iyice yerine geldi. Mustafa Sarp hala aynı. Onun için yazacak birşey bulamıyorum.

Takım hala kötü gidiyor, biz de takımın peşinden..Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler..

1 yorum:

horozmania dedi ki...

tribündeki çoğunluk açısından değil ama yüzde yüz deplasmanı yaşadık. unutamayacağım maçlardan biriydi.
özellikle şu beste bitirdi olayı.

-spoiler-


arayan sevgilimdi
dedi ki bu aşk bitti
biterse bitsin cicim
ultrAslan Denizli

-spoiler-

Related Posts with Thumbnails