9 Mart 2010 Salı

Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | Pazartesi Sendromu

Boş geçen bir haftasonunda zor bekledim bu maçı. Ama tam bir hayalkırıklığı oldu benim için bu karşılaşma. Es-Es'e karşı şanssızlığımızı kıracağımızı düşünürken, artık bir ivme yakaladığımızı zannederken "R" yaptık ister istemez.

Zannettim ki oyuncular artık "bir ihtimal"e yoğunlaşır, biz de rahat rahat izleriz maçı. Ama tipik bir zorlu Anadolu deplasmanı havasına büründük yine çok kolayca. Gerek bizimkilerin saçmalıkları, gerek Eskişehir'in ELini kolunu sallaya sallaya bizim kalemize gelmesi, gerekse hakemin ilginç kararları maçı zorlu hale getirdi. Biz de ne hakemi, ne kendimizi ne de Eskişehir'i devirebildik. Maç çok tartışılsa da Es-Es bizden daha çok istedi ve aldı maçı. Öyle ya da böyle. Şampiyonluk yolunda herşey mübahtır. Ne yapıp edip kazanacaksın bu tür maçları.

Umarım gereken dersi alır takım ve teknik ekip. Ligin bitimine 10 hafta kala hala bu istikrarsız performansı sürdürmemiz hoş değil. Zaten şubat ayından çıkamadık 2 kupa gitti. Mart sonundaki Trabzon deplasmanı ve içerideki Fenerbahçe maçından sağ salim çıkmamız gerek!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails