31 Mayıs 2010 Pazartesi

Kahrolsun İsrail!

"Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım" kampanyası çerçevesinde, Türkiye'den Gazze'ye giden yardım gemilerine saldırıp ele geçiren İsrail'in Allah belsını versin. Uluslararası sularda, masum insanlara ateş açan; 10+ ölü ve 30+ yaralı bırakan İsrail'in Allah belasını versin.

Bunlara "Yeryüzünde fesatlık çıkarmayın" denildiğinde, "biz ancak ıslah edicileriz" derler. Bakara/11

28 Mayıs 2010 Cuma

Euro 2016 @ France

Platini zarfı açmaya geldiğinde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Fransız bir başkanın ülkesine bir futbol şampiyonası hediye etmesinden doğal bir şey yok. Biz daha çok kaybederiz olmayan lobimizle Olimpiyatlar, Futbol Şampiyonaları ve Expo'lar. Güzel ülkem bugün bir kez daha yalnız olduğunu anladı. Bu organizasyona emek veren herkese teşekkürler. 13 oyun 6sını almak da bir başarı. Platini çok kaypaksın!

27 Mayıs 2010 Perşembe

Kral ASY'de

Kral ve Davala vs. Nazionale Piloti

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Socceroo Kewell

Avustralya'da 29.95 $'a satışta Harry Kewell tişörtü..

23 Mayıs 2010 Pazar

Bayern Münih 0-2 İnternazionale


3 Brezilyalı, 4 Arjantinli, 1 Makedon, 1 Kamerunlu, 1 Rumen, 1 Hollandalı ve başta 1 Portekizli. Ve kupa İtalyanların..Hangi İtalyanların?

Yine de antipati abidesi Mourinho ve ceza sahası içinde Ronaldo'yu andıran Milito'nun hatrına tebrikler İnter'e. Barça ve Chelsea'yi eleyip kupa almamak olmazdı.

21 Mayıs 2010 Cuma

O An#20


Mehmet Topal Valencia'da! Atkı fenaymış..

17 Mayıs 2010 Pazartesi

Mayıs 2000


10 sene geçti diyen yalan söyler..Daha dün gibi..

1 Haftada Neler Neler

Evde netim olmadığımdan dolayı blogu boşladık bu aralar. Mehmet Topal'ın Valencia'ya gitmesi, Barca ve Roma'nın şampiyonluğu, Dünya Kupası kadroları, Gençlerbirliği maçı, düşenler çıkanlar, Fenerbahçe'nin ikinciliği, Bursa'nın şampiyonluğu, Kadıköy'de yapılan timsah yürüyüşü ve şampiyonluk kutlamaları arada kaynadı. Bir sezon daha acısıyla tatlısıyla ve son haftadaki komedisiyle bitti.

Sezonla birlikte horozmania'nın askerliği de bugün itibariyle sona erdi. Burdan geçmiş olsun diyeyim kendisine.

9 Mayıs 2010 Pazar

Emre "Aşık" #21

Antalyaspor maçı Emre Aşık'ın SamiYen'deki son maçıydı. Galatasaray'daki son yılları müthiş verimli geçen, yeri geldiğinde topa ölümüne dalan, gerektiğinde takıma abilik yapan, yeri geldiğinde Roma'da İtalyan polise gider yapan, renklerine Aşık biri olarak hatırlayacağız onu. Yolu açık olsun!


profesyonelliğin sözlük anlamı..

Galatasaray 1-2 Antalyaspor

Bu iki adamın maçlara çoğunlukla hep sivil gelmesi, bu maçın ve sezonun en büyük sorunu oldu. Sami Yen'deki sezonun son maçında taraftara veda dramatikti.

6 Mayıs 2010 Perşembe

Leonardo Noeren Franco!

Bazen transferler tutmayabilir, elde patlayabilir, kötü çıkabilir. Olabilir, normaldir. Tarihte çok gördük örneğini. Yine de gelenin üstündeki armaya saygıdan dolayı birşey demedik, hoşgörüyle yaklaştık. Ne de olsa kimse armadan büyük değildi. Saygımız sonsuzdu. Ama bu sene gelen Leo Franco tabuları yıktı. Milleti dinden, imandan çıkarttı(Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır#10). Galatasarayı 3 kulvarda da bitirdikten sonra takımla ilişiği kesildi. Maalesef iyi hatıralarla anılmayacak bundan sonra Türkiye'de.

Artık dayanamıyorum..

S.ktir Git Leo!

Ziraat Türkiye Kupası | Trabzonspor 3-1 Fenerbahçe


Trabzonspor bugün sonuna kadar hak ettiği Türkiye Kupasını 6 yıl aradan sonra tekrar aldı. Şanlıurfa'da güneşin altında, gündüz oynanan finalde istekli olan, top yapmaya çalışan taraf hep Karadeniz ekibi oldu. Ama şanssızlık ya da beceriksizlikten dolayı istediği golü bir türlü atamadı. Fenerbahçe ise 55.dakikaya kadar yakaladığı tek pozisyonu gole çevirince, ibre tersine döndü. Buna rağmen ritminden bir şey kaybetmeyen Trabzon, artık işi ciddileştirip 3 gol attı ve maçı 3-1 kazandı. Son yılların en zevkli finallerinden biri oldu. Tribünlerin 80li yıllardan kalma görüntüler sergilemesi nostaljik bir hava da kattı.

Final oynandı bitti. İyi güzel. Fenerbahçe'nin 28 senedir kupayı alamaması tam anlamıyla bir fiyasko gerçekten. Fenerbahçe'ye sempati duymayan herkes bugün dalgasını geçti, makarasını yaptı haklı olarak. Ama Fenerbahçelilerin savunma mekanizmaları çok ilginç. Bugün herkesin Trabzonsporlu olmasından şikayetçiler. Aksini nasıl bekleyebilirler aklım ermiyor. Şu ülkede diğer takımlara, federasyona, hakemlere, tribünlere vs. takındıkları tavır herkesi soğuttu kendilerinden. Bu topraklarda da rüzgar ekersen, böyle fırtına biçersin. Zaten ezeli rakibinin mağlubiyetine, hezimetine sevinmeyen bir taraftar profili yok bu ülkede. Kimse kendini kandırmasın. Bundan önce nelerini gördük. Eski Şükrü Saraçoğlu stadının Parma, Dortmund, Chelsea vs. formalarıyla dolup taştığını biliyoruz. Yazık günahtır. Bir de mazlumu oynamayın! Alkışlar Trabzonspor'a!


TRABZONSPOR: 3 - FENERBAHÇE: 1
Stat: GAP Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Trabzonspor: Onur, Serkan, Song, Egemen, Cale, Selçuk (Dk. 83 Sezer), Colman, Engin (Dk. 86 Ceyhun), Burak, Alanzinho (Dk. 90 1 Giray), Umut
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. 87 Gökhan Ünal), Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre (Dk. 67 Deivid), Özer, Alex, Güiza
Sarı kartlar: Dk. 61 Serkan, Dk. 85 Burak, Dk. 87 Egemen, Dk. 90 Onur (Trabzonspor) Dk. 38 Emre, Dk. 71 Bilica (Fenerbahçe)
Goller: Dk. 66 Umut, Dk. 80 Engin, Dk. 90 3 Colman (Trabzonspor) Dk. 55 Alex (Fenerbahçe)

2 Mayıs 2010 Pazar

İstanbul B.B 0-1 Galatasaray

Milan "the King" Baros
Related Posts with Thumbnails