30 Haziran 2009 Salı

İlk Ayıboğan!



Benim hatırladığım bildiğim "ilk" ayıboğan tarzı defans oyuncusudur kendisi. Gecenin bir vakti aklıma geldi de hafif bir tebessüm ettim. Nette araştırayım dedim bir baktım, en son Hollanda'da 4 aylık hapis cezasına çarptırılmış ve kaybolmuş ortadan. Vergi borcu takmış Hollanda hükümetine sanırsam. Memleketi Surinam'da olduğu tahmin ediliyormuş şu anda. Nereden nereye işte. Ulrich abi bu yazıyı okuyorsan eğer, lütfen geri dön!

29 Haziran 2009 Pazartesi

Bitti rüya...


Dün akşam belkide futbol tarihinin en ilginç maçıydı ilk yarı itibariyle. Brezilya daha ne olduğunu anlamadan, ABD ilk yarım saatte clint dempsey (10') ve landon donovan (27') 'ın golleriyle mucizevi bir şekilde öne geçti. Herkes gibi bizde birbirimize bakıp, acaba ? dedik. Ama beklenen olmadı Brezilya 2.yarı gerekeni yaptı. Tek kaleye çevrilen maç luis fabiano (46'), (74') ve lucio (84') 'nun golleriyle 3-2 lik skorla kupaya uzandı. Kaka'nın yarım metre içeriden çevrilen ve sayılmayan golüde başının gözünün sadakası olsun.

Futbolu baz aldığımızda Brezilya (emperyalizmin şahı) Abd (venezuellave küba misali bu düzene kafa tutmaya çalışan bir ülke) durumunu ortaya çıkardı. Belki Sam amcalar, şimdi "diğerleri"ni belki biraz olsun anlamışlardır :)

28 Haziran 2009 Pazar

Ümit Karan Eskişehirspor'da!


Galatasaray ile sözleşmesini fesheden Ümit Karan Es-Es ile anlaşmıştı. Dün de yaklaşık 5 bin taraftarın karşısına çıkıp imza şov yaptı. Eskişehir belediye başkanından valisine, ticaret odası başkanından Mithat Körler'e kadar herkes oradaymış. Es-Es taraftarı için renkli bir gün yaşanmış. Hatta o kadar renkli ki Nuri Alço bile oradaymış. Antalyaspor amigosu olan Tecavüzcü Coşkuna mı özendi ne yaptıysa artık!

27 Haziran 2009 Cumartesi

Vuvuzela 'Bir Ultras Hareketi!'


Vuvuzela ne la? adlı yazımda bu alete aşırı derecede karşı olduğumu, sesinin beni hasta ettiğini söylemiştim. Ama bu blogda okuduklarım artık beni tersini düşünmeye itti. Madalyonun diğer tarafı farklıydı çünkü. Bu vuvuzela denen lanet alete farklı bir misyon yüklenmişti artık. Tamam kimsenin beğendiği yok ama vuvuzela bir sembol, bir ultras hareketi olarak algılanınca bizlerin hoşuna gitti. Bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Gala's a da teşekkür ve tebriklerimi iletirim.

artık Forza Vuvuzela!


http://forzavuvuzela.blogspot.com/

26 Haziran 2009 Cuma

Rest in Peace MJ



Bir kuşağın fenomeni, yaşayan efsane ( klişe değil gerçek) Micheal Jackson a.k.a Moonwalker bu gece hayatını kaybetti. Bir devir kapanmış oldu..

rest in peace..

Catenaccio'ya Yeni Transfer


Bugün bloguma ilk transferimi gerçekleştirdim. Bonservisi elinde gelen ve boş mukaveleye imza atan dertasacimbom bundan sonra burada yazacak. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve başarılar diliyorum.

25 Haziran 2009 Perşembe

Arda Turan "Galatasaray'ın Ruhu"


Aziz Yıldırım, Arda için 15 milyon euro teklif etmiş Adnan Polat'a. O da Haldun Üstünel' sevk etmiş olayı. Haldun Üstünel demiş ki; "Arda Turan, Galatasaray'ın ruhudur. Galatasaray ruhunu satmaz!". Arda Turan zaten Fenerbahçe'ye ne gider, ne de satılır. Buraya kadar herşey olağan. İşin ilginç kısmı ise; Aziz Yıldırım ve kurmaylarının Arda'yı almaları halinde imza töreninde Galatasaray forması bile giyebileceklerini söylemeleri. Nasıl olur anlayamıyorum bunu. Hani bu kadar mı düşük olunur? Size o formayı giyme hakkını kim veriyor zaten?

o "arma" öpülür...

23 Haziran 2009 Salı

Gökhan Zan Galatasaray'da!


Ne olur ben zaten doğuştan Galatasaraylıyım deme..Lütfen bak..

Hayırlı olsun..

22 Haziran 2009 Pazartesi

Başladık!


* * *


2009-2010 sezonu hazırlıkları bugün yapılan ilk antremanla başladı. Kewell ve Baros izinli olarak çalışmaya katılmamış. Alışık olduğumuz üzere Lincoln ilk antremana yine katılmamış. Bunlar neyse de, Tobias'ın ilk antremana çıkması günün bomba haberi ve belki de yılın transferi..

21 Haziran 2009 Pazar

Babalar Günü


* * *


21 Haziran 2009 Babalar Günü kutlu olsun...

20 Haziran 2009 Cumartesi

1908




Store geçtiğimiz aylarda "1908" adlı bir koleksiyon çıkardı tam 1908 parçadan oluşan. Ürünleri biraz daha elit kesime hitap ediyor. Fiyatlar uçuk. Atkı, şapka, anahtarlık gibi aksesuarların fiyatı ucuz sadece. Ama geriye kalan ceket, çanta, gömlek, forma, t-shirtün fiyatı anormal. Hele yarım milyarlık çantalar için söyleyecek söz bulamıyorum. Bu koleksiyonda en çok bu gömlek gözüme çarptı. Olsa giyerim dediğim, hatta olmasını istediğim tek ürün bu. Fiyatına yorum yapmak istemiyorum. Galatasarayı Efendisi olmak için o parayı gözden çıkartmak lazımmış heralde..



19 Haziran 2009 Cuma

Vuvuzela ne la?


Vuvuzela, resimde görüldüğü üzere Güney Afrikalıların yerel bir çalgısı. Bu da onların kültürü, yapacak bir şey yok. Ama söylenecek bir şey var ; olm sizin zorunuz ne lan? Nasıl bir zevk alıyorsunuz onu çalmaktan, kafa şişirmekten? Nasıl bir ses bu? İşkence midir nedir! İçine ettiniz kupanın! Şu sıcak günlerde tek tesellimizdi bu kupa bizim. Artık sizin yüzünüzden sesi kapatıp izliyoruz maçları. Hadi bu kupa neyse de, seneye bari yapmayın be olm!

FIFA bu alete izin vermiş. Ama karşı çıkanlar da var...

O An! #4


Del Piero, Giovinco'ya frikik çalıştırıyor..

Hagi de Emre'ye çalıştırırdı böyle. Sonu benzemesin..

18 Haziran 2009 Perşembe

Ayıboğan Servet


Taraftarlar arasında arasında "ayıboğan", arkadaşları arasında "türkü baba".. İlk geldiğinde çok üzülmüştüm. Ne işi var bu adamın (hatta başka sıfatlar da kullandım) bizim takımda dedim. Ama o öyle bir geldi ki. Beni uzun yıllardır böyle rahatlatan bir defans oyuncusu hatırlamıyorum. Rakip oyuncuların, Servet'le omuzomuza mücadeleye girme hataları aklımda kalan pozisyonlar olacak. Galatasaray'lı olmasa da, aldığı paranın hakkını veren nadir oyunculardan oldu. Umarım Avrupa'da çok başarılı olursun. Kupalar kaldırırsın. Yolun açık olsun..

15 Haziran 2009 Pazartesi

Mehmet Topuz Fenerbahçe'de!


Mehmet Topuz nihayet Fenerbahçe'ye imza atmış bugün. 3bin taraftar izlemiş. Çok yapay bir imza töreni gibi geldi bana. Aziz Yıldırım her zaman olduğu bilir işini, yapmıştır birşeyler. Öncelikle transfer Beşiktaş'a hayırlı olsun. 35 milyon TL'ye mal olduğu söyleniyor Topuzun. Türkiye piyasasında fahiş bir fiyat. Üstüne üstlük gelecek vaad eden Gökhan Emreciksin'i de vermişler. 2-3 sene sonra onu da alırlar belki aynı fiyata.

TV programlarına bağlanıp "Ben BJK'lyim" diye bas bas bağıran adam ne oldu da bu formayı giydi acaba? Bu şapkayı takıp gülümseten güç nasıl birşeymiş öyle. Hepsini geçtim ulan insanda biraz kızarma olur ya. O da yok.

1 ay içinde hem sarı kırmızı, hem siyah beyaz, hem de sarı lacivert forma giyen başka bir insan evladı yoktur heralde..

11 Haziran 2009 Perşembe

Ronaldo değil C.Ronaldo!



Ben sana dünyanın en iyi oyuncusu, dünyanın en pahalı bonservisine sahip olamazsın demedim. Adam olamazsın dedim ulan. Zaten hiç sevmezdim kendisini, Madrid'i de sevmem. Gitmesi tam bir isabet olmuş. Madrid nefretimi arttırdı. Bir de Villa'yı alsınlar. Olmadı kulübeye Sir Alex'i getirsinler, dünyanın en iyi takımı olsunlar. Ama hiç bir zaman bir Barca, bir kulüpten öte olamayacaklar. Hey gidi Raul Gonzalez. Böyle bir takımda bayrak adam bile olunmaz.

9 Haziran 2009 Salı

Emre "Aşık"


Bugün sözleşmesi 1 sene daha uzatıldı. Adamsın!

Ne Yaptın Kaka?


Oldu mu bu yaptığın? Hani Milan'da mutluydun? Orda kalmak istiyordun? Demek senin de aşkın yalanmış..Yılda 9 milyon euro için! yapılacak iş değil bu.

Real Madrid'in resmi sitesi olayı şu ifadeyle duyurdu:

Real Madrid land Kaka

The dream is now a reality: Kaka, one of the best players on the planet, is now a Madridista


Futbolu bıraktıktan sonra rahip falan olma bi zahmet. Mehmet Topuz'dan beter çıktın yalan konusunda..

Bir İfade Biçimi : Pankart! #4


ultrAslan'ın bir alt kolu olan Boys of Hell(BH)'in yaptığı bir pankart.

yeri gelmiş acıya da gülmüşsek, SEVDAMIZDANDIR!

6 Haziran 2009 Cumartesi

Rijkaard & Neeskens


Ne Co'su ne Ramos'u? Yönetim yine yanılttı herkesi ve hiç gündemde olmayan Rijkaard'ı getirdi. 2 La Liga, 2 Copa Del Rey ve 1 Şampiyonlar Ligi kupası sahibi, bir winner var artık Galatasaray'ın başında. Tecrübesi ve futbol bilgisi tüm Avrupa tarafından tescillenmiş biri geldi Türkiye'ye belki de ilk defa. GS açısından büyük bir şans olabilir bu. Çünkü GS'nin futbol karakteriyle uyuşan bir oyun anlayışı var Rijkaard'ın. Tek yapmamız gereken biraz sabır olacak sadece.

Neeskens'e gelince. Belki de bu ülkenin gördüğü en büyük yardımcı antrenör. Sadece Rijkaard değil onun da gelmesi büyük bir olay. Biz aslında bir ekibi transfer ettik sadece teknik direktör değil. Ümit Davala'dan nereye geldik, hayat işte.

İlk transferlerimiz hayırlı olsun..Ama şerbetlendik biz, devamını bekleriz..

Devam!





2 hafta süren final Mola!sı sona erdi. Finaller sonucu yaz okulunu kazandım. Evet kazandım. 45' sıcaklık altında okul nasıl oluyormuş onu deneyeceğiz bir de. 22 Haziran'a kadar tatilim var. Utanmadan 2 hafta tatil vermişler. Çok teşekkürler burdan okuluma.

2 Haziran 2009 Salı

Yeni Teknik Direktörümüz Co Adriaanse! (mi?)


An itibariyle Co Adriaanse haberleri tavan yaptı. Hemen hemen bütün spor haber sitelerinde çıktı. Hollanda'da bir tv programına canlı yayında çıkıp (bağlanıp) Galatasaray'a gideceğini söylemiş. Resmi sitede görmeden inanmıyoruz zaten bu haberlere. Açıkçası kendisi hakkında da pek bir bilgiye sahip değilim. Gelmezse canı sağolsun, gelirse hayırlı olsun! Eliyle işaret ettiği gibi bir 10 sendromu yaşamaması dileğiyle..
Related Posts with Thumbnails